به گزارش مشرق، حمیدرضا حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» در پاسخ به این پرسش که «مقرر شده بود درباره تبلیغات مواد خوراکی یا پوشاک در مدارس بررسیهایی انجام شود، نتیجه این موضوع چه شد؟» اظهار داشت: هرگونه تبلیغات کالا در آموزش و پرورش نباید انجام شود و در این خصوص بخشنامهای به ادارات کل آموزش و پرورش استانها و مدارس ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه مدیران مدارس بر سلامت و بهداشت دانشآموزان نظارت دارند، گفت: گاهی اوقات در مدارس مواد خوراکی وارد میشد که دانشآموزان را مریض میکرد که با این موارد برخورد شده است؛ البته ممکن است در برخی جاها اشتباهاتی رخ دهد که باید نظارت شود.
* تبلیغات شرکتها و آموزشگاهها در مدارس قانونی نیست
حاجیبابایی در خصوص تبلیغات آموزشگاهها یا کمکآموزشیها نیز در مدرسه بیان کرد: این موضوع را نیز به مدیران کل آموزش و پرورش استانها و مدیران مدارس بخشنامه کردیم و گفتیم که نباید اجازه دهند مدرسه محل تبلیغات یک شرکت یا آموزشگاه شود و قطعاً قانونی نیست.
وی توضیح داد: ممکن است، معلم مدرسهای به جمعبندی برسد که مثلاً یک کتاب کمک آموزشی خوب است و دانشآموزان میتوانند استفاده کنند که این مورد را کسی ایراد نمیگیرد.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش اضافه کرد: کمک آموزشیها باید در فهم دانشآموز تأثیرگذار باشند نه اینکه کار را راحتتر کنند.
* کمک به مدارس نباید اجباری باشد
وزیر آموزش و پرورش در خصوص اخذ اجباری وجه در برخی مدارس نیز گفت: به هیچ عنوان نباید از خانوادهها وجهی به اجبار دریافت شود.
وی ادامه داد: 4 قانون داریم که بر اساس این قوانین، انجمن اولیا و مربیان با کمک مدیر مدرسه و با تصویب این انجمن میتوانند به صورت داوطلبانه، کمک دریافت کنند؛ ولی این کمک نباید اجباری باشد.
حاجیبابایی اضافه کرد: اینکه در جایی مدیری اشتباه کرده باشد و به صورت اجباری وجهی دریافت کرده است، باید بررسی شود.